Assortiment
Snelzoeken
Zoekterm(en)

Materiaal
Productgroep
Model
Zoeken
In de aanbieding
Bestsellers

Het bedrijf AGS Products BV

AGS Products BV is voor veel klanten al jarenlang het vertrouwde adres voor dakproducten en dakaccessoires van lood, zink, koper, aluminium, aluminium-PVC, RVS en PVC. Door vakmanschap, ervaring en kwaliteit te combineren met met een hoog serviceniveau en een compleet assortiment biedt AGS products BV net dat stukje extra.

Foto

Een partner waarop én waarmee u kunt rekenen.

De service van AGS Products BV gaat verder dan het leveren van producten. Een afhaalcentrum, snelle levertijden wanneer nodig, meedenken met de klant en ondersteuning bij calculatie behoort standaard tot onze dienstverlening. Zo worden wij ook geregeld gevraagd om werk in te meten of mee te denken over complexe maatwerkvraagstukken waarin lood, zink, koper, aluminium, aluminium-PVC, RVS of PVC wordt toegepast.

Bedrijfspresentatie AGS Products BV - Producent Dakgoten en Dakdoorvoeren

Innovatie op het dak

Door te luisteren naar onze klanten en de markt komen wij steeds weer tot nieuwe ideeen en producten. Zo hebben wij de afgelopen jaren een aantal nieuwe producten in de nederlandse markt geintroduceerd die niet meer weg te denken zijn. Om er een aantal te noemen: En er volgt meer. AGS blijft constant op zoek naar verbetering en vernieuwing op het gebied van dakproducten en dakaccessoires. Heeft u ook ideeen of suggesties, maar niet de middelen? neem dan gerust contact op om te praten over een samenwerking. Innoveren doe je niet alleen.

Eigen lasserij en zetterij

Om onze klanten van de hoogstmogelijke service te voorzien hebben wij een eigen lasserij en zetterij in huis. Zo kunt u naast de standaard dakproducten en dakaccessoires bij AGS Products BV ook terecht voor allerhande maatwerk. Van afwijkende dakdoorvoeren, kiezelbakken en noodoverlopen tot maatgoten, deklijsten, loketten, spouwlood en meer. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. En nog snel ook.

Foto

Kom gerust eens langs. U bent van harte welkom.

U vindt AGS Products aan de Pieter Zeemanweg 121 in Dordrecht. Bent u toevallig in de buurt? Heeft u een maatwerkvraagstuk en wilt u dit persoonlijk bespreken? Of bent u gewoon geinteresseerd en wilt u weten wat we doen en zien waar we zitten? Kom dan gerust eens langs.
Grotere kaart weergeven