Assortiment
Snelzoeken
Zoekterm(en)

Materiaal
Productgroep
Model
Zoeken
In de aanbieding
Bestsellers
Zomervakantie Sluiting

  23-07-2019  

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten vanaf vrijdag 26-07-2019 t/m zondag 18-08-2019. Bestellingen geplaatst via ags.nl in deze periode worden maandag 19-08-2019 in behandeling genomen. TIP !! Onze webshops lood.nu bladvangers.nl duivenpinnen.nu voegklem.nl en loodvervangers.nl worden wel wekelijks bijgehouden. Deze webshops werken met een aangepast leverschema. Ga naar de betreffende shop voor meer informatie. Een fijne vakantie en graag tot ziens.  

Lees meer

Bezoek AGS op de Bouwbeurs van 4 t/m 8 feb. 2019

  04-01-2019  

Wij staan op de bouwbeurs dit jaar! Om aan iedereen te laten zien wat wij kunnen en doen. Voor u. En we hebben nieuws. Nieuwe innovatieve producten waaronder een nieuwe renovatieafvoer en een nieuw soort dakgoot in vele kleuren beschikbaar en zonder solderen te installeren. "Daar bouw je beter van"  Wij kijken uit naar uw komst. Wij staan in de dakenhal 11 Standnummer G064 Registreren voor een gratis uitnodiging kan door te klikken op onderstaande banner. Graag tot dan!

Lees meer

Kerstsluiting 2018

  14-12-2018  

LET OP !!! In verband met kerst en nieuwjaar zijn wij gesloten vanaf vrijdag 21-12-2018 t/m zondag 06-01-2019. Bestellingen geplaatst in deze periode worden maandag 07-01-2019 in behandeling genomen. Wij wensen a alvast fijne kerstdagen en een goed begin van het nieuwe jaar.

Lees meer

Keuze in RVS Voegklemmen

  08-06-2016  

Sinds kort heeft u zelf de keuze. Welke voegklem past u beter? De originele Borra Voegklem , de iets voordeliger merkloze voegklem of de kleine rvs voegklem voor de kleinere voegen van bijvoorbeeld jaren 30 woningen. De keuze is aan u. Win hebben ze allemaal ruim voldoende op voorraad . Klik op onderstaande foto's voor meer informatie of neem contact op voor een scherpe offerte.       (Ook grootverbruikers en handelaren kunnen wij van dienst zijn. Bel 078-6176833 voor meer informatie)

Lees meer

Nieuw: Universele AGS Tegelbladvanger met Spuwer - Noodoverloop

  02-11-2015  

--- PERSBERICHT --- Nieuw: Universele AGS Tegelbladvanger met Spuwer - Noodoverloop DORDRECHT, 20151102 -- De uitvinder van de reeds in 1987 op de markt gebrachte en gepatenteerde Bladvanger Tegeldrager, AGS Products BV uit Dordrecht, introduceert een vernieuwde verbeterde versie voorzien van een noodoverloop functie. Deze nieuwe tegelbladvanger zorgt door ingebouwde spuwers ook bij extreem weer met intensieve regenbuien voor vrije afvoer van regenwater van het dak zonder verlies van capaciteit. Hierdoor wordt het risico op instorten van het dak door wateraccumulatie als gevolg van verstopte afvoeren en bladvangers aanzienlijk verkleind.  De veranderende weersomstandigheden met heftige regenbuien, waarbij in zeer korte tijd erg veel regen valt, heeft producent van hemelwaterafvoeren en bladvangers AGS opnieuw aan...

Lees meer

Nieuw: Grote keuze aan Zinken Dakpironnen en Zinken Pinakels aan assortiment toegevoegd

  03-06-2015  

Vanaf vandaag kunt u bij AGS ook terecht voor een ruim assortiment aan Zinken Dakpironnen / Zinken Pinakels voor op toren spitsen . Deze mooie ambachtelijk pironnen zijn op verschillende hoogtes verkrijgbaar en altijd binnen max 2 weken in huis .  Ga naar  http://www.ags.nl/zink/dakpironnen voor het complete overzicht en klik van daaruit verder naar de piron van uw keuze. Vervolgens hoeft u alleen nog maar de gewenste hoogte te selecteren en wordt de prijs direct voor u berekend. Bij akkoord direct via de webshop te bestellen.

Lees meer

Nieuw: Loodslabpan Dakdoorvoeren

  26-01-2015  

Nooit meer lang wachten op de levering van loodslabpan dakdoorvoeren . AGS maakt ze zelf en maakt ze snel. een stuk voordeliger en in de vertrouwde AGS kwaliteit. Dus gecertificeerd lood en echt zink. Geen verzinkt staal!! Daarnaast worden alle loodslabpannen volledig gesoldeerd (niet genageld) en wordt de soldeernaad afgestreken met een flexibele anti-lekcoating als extra zekerheid. De meestvoorkomende diameters en dakhellingen kunt u bestellen via onderstaande link: - Loodslabpan - Dakpan Dakdoorvoeren Heeft u interesse in een grotere partij, neem dan eerst even contact op.  

Lees meer

Nieuw: Speciale Dakdoorvoeren tbv Airco

  24-01-2013  

Nieuw toegevoegd aan het assortiment van AGS zijn de Airco-doorvoeren of wel speciale dakdoorvoeren ten behoeve van Airco leidingen . Door de speciale op maat gemaakte doorvoeren van aluminium voorkomt u lekkage en bespaart u op kosten en onderhoud. Meerder dakdoorvoeren per airco is vanaf heden niet meer nodig. Verkrijgbaar in volledig aluminium: http://www.agsbv.nl/aluminium/airco-doorvoeren en in aluminium met een PVC gecacheerde plakplaat geschikt voor PVC dakbedekking: http://www.agsbv.nl/aluminium-pvc/airco-doorvoeren Levertijd 3 tot 5 werkdagen na bestelling.

Lees meer

AGS Bladvanger-Tegel te zien bij Eigen Huis en Tuin thema Groene Dakbedekking

  01-12-2011  

De Bladvanger Tegeldrager van AGS was onlangs te zien bij het programma Eigen Huis en Tuin. Hierin werd de bladvanger toegepast bij de verwerking van Groene Dakbedekking. Voor het volledige artikel klik op onderstaande link: http://www.eigenhuisentuin.nl/tuinieren/tuinindex/gazon/groene-dakbedekking/

Lees meer

AGS Products BV lanceert nieuwe website inclusief webshop

  23-08-2011  

Met gepaste trots delen wij u mee dat onze website volledig is vernieuwd en is aangepast aan de huidige tijd. Naast een presentatie van onze producten is het nu ook mogelijk om deze producten direct online te bestellen. Voor zowel standaard als maatwerk dakproducten, dakdoorvoeren, hemelwaterafvoeren en dakgoten kunt u voortaan ook op www.agsbv.nl terecht.

Lees meer