Assortiment
Snelzoeken
Zoekterm(en)

Materiaal
Productgroep
Model
Zoeken
In de aanbieding
Bestsellers
Met zekere trots kunnen wij u sinds kort als officiele distributeur voor Nederland de stalen dakgoot en HWA lijn aanbieden van Lindab. Lindab Rainline genaamd.

Een uniek dakgootsysteem waarbij solderen overbodig is.  Zowel verkrijgbaar in puur verzinkt en versterkt staal met dezelfde uitstraling als nieuw of oud zink, als ook in vele verschillende kleuren.

Het systeem wordt al tientallen jaren gebruikt in Scandinavie en wordt geproduceerd in Zweden. De producent Lindab kan daarom een garantie aanbieden van wel 15 jaar. Kies hieronder de gewenste kleur om verder te gaan.

lindab


Majestic-Zink
Majestic Zink
Zilver-Metallic
Zilver Metallic
Mat-Antraciet
Mat Antraciet
Grafiet-Grijs
Grafiet Grijs
Zwart
Zwart
Antiek-Wit
Antiek Wit
Donker-Rood
Donker Rood
Bruin
Bruin

Combineer een grafiet grijze dakgoot met witte hwa buizen. Of laat juist het afwateringssyteem eruit springen door bijvoorbeeld te kiezen voor een mooie donker rode regenpijp op een witte gevel. De keuze is enorm. De creativiteit is aan u.

Inspiratie nodig? Download dan hier de inspiratie brochure van Lindab.
Inspiratiebrochure-Lindab-Dakgoten-en-HWA.pdf
 Een dakgoot monteren lastig? Niet als je kiest voor het Lindab dakgoot en HWA systeem waarbij solderen overbodig is. Door klemmende lippenrubbers kan de dakgoot eenvoudig door iedereen met een beetje handigheid geinstalleerd worden. Om u te helpen hebben wij samen met Lindab voor u een complete montagehandleiding incl afbeeldingen en tips  samengesteld.

Keuze gemaakt? Dakgoot besteld? Download dan hier de montagehandleiding:  
Montagehandleiding-Lindab-Dakgoten-en-HWA.pdf